ANASAYFA KONU ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Facebook Twitter Sayfamız

       

facebook sayfasımız

Hikmetler Dairesi ve Cübbeli Ahmet Hocamız

Hikmetler Dairesi ve Cübbeli Ahmet Hocamız

Tarih 15 Aralık 2011, 09:03 Editör A.KARUL

HİKMETLER DAİRESİNDE DOLANIYORUZ

Siz bir şeyi istersiniz ama sizin için şerdir, olaki siz bir şeyi istemezsiniz o sizin için hayırdır, Allah bilir, siz bilemezsiniz

HİKMETLER DAİRESİNDE DOLANIYORUZ

 

Allah’u Teala (Celle Celaluhu) Hazretleri:

 “Siz bir şeyi istersiniz ama sizin için şerdir, olaki siz bir şeyi istemezsiniz o sizin için hayırdır, Allah bilir, siz bilemezsiniz.” (Bakara 216) Buyuruyor.

Bir şeyin hayır mı veya şer mi olduğunu bilemeyiz. Hadisenin sonunda anlaşılır bu. Ancak ne olursa olsun, ne yaşarsak yaşayalım bunda gizli hikmetler vardır. “Her şeyde bir hayır vardır” sözünün aslı “her şeyde bir hikmet vardır” sözüdür.

   Cübbeli Ahmet Hocamızın başına gelenler de o cinsten. Cübbeli hocamızın yine bir ihanetle Malta’da çekilip servis edilen görüntülerinin çekildiğine bir zaman sonra şükredeceği hiç kimsenin aklına gelmezdi. Bakın şimdi bilişim teknik heyetinin raporlarına göre iftira kasetindeki adamın vücut yapısının, Cübbeli Hocamızın sahilde görüntülenen vücudu ile uzaktan yakından alakası yokmuş. Tamamen birbirine zıtmış.

   İşte şimdi gel de Yüce rabbimizin büyüklüğünü takdir etme. Allah’u Teala neleri, nelere sebep kılıyor.

Sonra Cübbeli Hocamızın Malta olayından sonra medyada “reklamın iyisi kötüsü olmaz” cinsinden gösterilmesi ona olan ilgiyi bir anda yükseltti. Çünkü “acaba bu adam ne diyor” diye bir kere dinleyen, ilim, marifet ve feyiz dolu sohbetini bırakamıyordu.

   İlmi reddiyelerine de bu ilginin yükseldiği bir zamanda başlaması bu reddiyelerin etkili olmasına sebep oldu. Reddiyeler öyle bir ses getirdi ki, “milyon dolarlık mehdi projesi”, “yüz yılın en büyük hatası dinler arası diyalog” yerle bir oldu, çöktü, perişan oldu.

 HEPSİNDEN BERAAT EDECEK İNŞALLAH

   Kaset ilk çıktığı zaman biz Cübbeli Hocamızın değil de dublör olduğunu söylemiştik. Hatta dedik ki, sakal başlangıcından sağ kulağına yakın olan, Rabbimizin bir hikmet gereği koyduğu “ben” sayesinde bile bunu anlamak mümkündü.

   Elhamdülillah…

   Rabbimiz meğer ne lütuflarda bulunmuş da haberimiz yokmuş.

   Allah nasip kısmet ederse bu son olay vesilesiyle iftira kasetinden de tamamen sıyrılacak ve aklanacaktır.

   Hocamızın açıklamasında dediği gibi “doğruları söylemek” bu olanlara sebep olmuştur. Hocamızı bu gibi iftiralar yıldırmaz aksine daha da gayretlendirir. Başkası olsa medyanın lincine mi yansın, soruşturma sırasında yaşadığı sıkıntıya mı yoksa cezaevine girmeye mi yansın. Başkası olsa çoktan pes ederdi.

PARASI MI YOK Kİ ÇETE KURSUN

   Mübarek çıktığı tek programdan tek kuruş para talep etmemiş, teklifleri de reddetmiştir. Kaldı ki, kitap telifinden de geçimini temin etmektedir zaten.

   Televizyon ekranlarında boy gösteren bir tek hoca gösterin ki o Tv kanalından  para almamış olsun. Var mı? Varsa çıksın piyasaya alnından öpelim. Program başına 3-4 bin alan var. Alsın, bu kimsenin derdi değil ama Cübbeli Hocamız gibisi yok. Aylardır her hafta yaptığı programlara sırf Allah rızası için çıkmıştır.

   Siz bu insanı çete ile çıta ile ilişkilendirmeye çalışıyorsunuz.

CÜBBELİ HOCAMIZIN KESKİN ZEKASI

   Bunu da belki ilk olarak buradan ismailaga.info’dan duyacaksınız. Cübbeli Ahmet Hocamız keskin zekasını çocukluğundan beri gözlerini haramdan korumasından almıştır. Cübbeli Hocamız kesinlikle kendisine haram olan bir kadına akrabası da olsa bakmaz, onunla el sıkışmaz. İmam-ı Şafi Hazretleri de talebelik yıllarında haramdan sakınırdı. Öyle bir zekası vardı ki, gördüğünü ezberler ve unutmazdı. Sayfayı ezberlerken gözü kayıp karışmaması için alt satırları kapatır, üstten satır satır ezberlerdi.

CÜBBELİ LİNCİ ve İSLAMİ MEDYA

   Evet, Cübbeli hocamızı hedef haline getirenlerden anlıyoruz ki biz sonuna kadar haklıyız. Diyalogcusu, BOP’çusu vs.. Hedef: Cübbeli Hoca’nın itibarını bitirmek. Zedelemek değil, bitirmek.

   Başaramayacaksınız….

   Reddiyeler son sürat sürecek. İnşallah sitemizden de tam gaz devam edeceğiz. Diyalog safsatasını, Peygambere hakaretleri, ehli bid’at sapıkları buradan deşifre etmeye devam edeceğiz.

   Bu süreç bize çok şey anlattı. Hükümetin vuvuzelası, diyalogcuların esiri olmuş medyayı tanıdık. Bunların nasıl manevralarla saldırdığına şahit olduk.

   Bazı kardeşlerimiz: “Ya bu kadar ağır konuşmayın, cemaate bir şey olsa bunlar savunur” gibi menfaatperest bir yaklaşım sergilememizi istiyorlar. Gördük! Nasıl sahiplendiklerini maalesef gördük. Alıp elleriyle boğmadıkları kaldı.

HÜKÜMET YANLISI MI OLMAK GEREK!

   Arkadaşlar şunu anlamak da zorluk çekiyoruz. Yani bu ülkede yaşayan bir insan mazlum ise hakkının verilmesi için hükümet yanlısı mı olması gerekiyor? Genel bir soru ve herkes için geçerli. Bir solcu bile eğer suçsuz ise “hükümet karşıtı” diye linç edilebilir mi? Suçu varsa tamam ama “isbat edilene kadar” herkes suçsuz değil midir?

   Neden? Namert tavırlar ile bir insan neden karalanıp, lekeleniyor?

   Bize çok aşırı olduğumuz, bazı çevreleri itham ettiğimiz söyleniyor ama kimse bize yapılana ses çıkarmıyor. Biz belli odakları işaret edince fitneci oluyoruz da onlar bizi linç edince haberci oluyorlar. Onlar bize hakaret edince “İslami” oluyorlar. Ne iş anlamadık gitti…

OYUNU BİZ BOZDUK

   Omurgasızların dertlerinden bir tanesi de: “Cemaat sahip çıkmadı” manşetini atmakmış. Bunun için bir kaç kişiden röportaj bile alacaklarmış. Sitemiz ve Facebook sayfamızda sergilediğimiz dik duruş bu oyunu bozdu. Allahımıza şükürler olsun.  Fitnecilerin tuzağına düşmedik. “Vaazı bırak, kürsüden in” diyenlerin oyununa gelmedik.

www.ismailaga.info

Bu haber 2968 defa okunmustur.

Duyurular

Ramazan Bayramınız Mubarek Olsun

Ramazan ve Kurban bayramının gecelerini ihya eden kimsenin kalbi, kalblerin öldüğü gün ölmez.

Ramazan Ayı Başlıyor 18 Haziran 2015 Perşembe

“O, imanlı kimse için bir ganimettir. Çünkü mümin kişi, (ifarlık ve sahurluk temini gibi) ona ait ibadetler için na...
A.KARUL A.KARUL
NAMAZA BAŞLAMAK İSTİYORUM AMA ...? OKU
Meçhul Yazar Meçhul Yazar
Bir aşk hikayesi!
Taner ERDOĞAN Taner ERDOĞAN
Müstehcen NOTLAR - Kimi kandırıyoruz ?
Emrecan Er Emrecan Er
BENLİK DUYGUSU!

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

         

E-mail listemize adresinizi
ekleyin son eklenen 
konulardan haberdar  olun

_SAAT_

NAMAZ VAKİTLERİ

ANKET

Kuran-ı Kerim'i hangi sıklıkla okuyoruz?






Tüm Anketler

Bu sitenin içeriği titiz çalışmalar ile hazırlanmaktadır. Kaynak gösterilmesi şartı ile çoğaltılabilir.
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapy: MyDesign Haber Sistemi